Hop til hovedindholdet

Slow Food Danmark logo

Madkultur i Øresundsregionen Aflyst


Dato og tid

Torsdag d. 13. oktober 2022 kl. 17:00 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 10. oktober 2022 kl. 23:00

Sted

Sorø Fri Fagskole, Holbergsvej 7, 4180 Sorø Sorø Fri Fagskole
Holbergsvej 7
4180 Sorø

Madkultur i Øresundsregionen Aflyst


Arrangementsbeskrivelse

I 2011-13 gennemførte Regional Madkultur Skåne og det nu nedlagte Regional Madkultur Sjælland et fælles projekt om Øresundsregionens madkultur gennem tiderne. En af rapporterne, "Øresundsregionens madkultur", er skrevet af de danske madhistorikere Bi Skårup og Else-Marie Boyhus. Den giver et interessant og spændende indblik i, hvordan madkulturen med udgangspunkt i den lokale natur, områdets klimaog befolkningens skikke tidligere har set ud i dette hjørne af Norden. Det er forfatternes ønske at belyse, hvordan man nu og i fremtiden vil kunne skabe nye fødevareprodukter og en madkultur, der er baseret på de muligheder, som netop Øresundsregionen kan give.

Vi vil gerne præsentere rapporten: "Øresundsregionens madkultur" suppleret med en menu sammensat af opskrifter fra bogen. Vi står klar med opskrifter, råvarer og gode råd under vejs - vi går sammen i køkkenet og prøver de gamle retter af. Vi garanterer, I bliver mætte!

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >